Site icon Härdelli

IL: Opiskelijatapahtuma peruttiin aivan yllättäen, vaikka sen piti olla turvallinen

Old Town Appro -tapahtuma oli tarkoitus järjestää syyskuun lopulla Tallinnassa ja siinä olisi ollut tarkoitus kiertää baareja ja ravintoloita. Tapahtumajärjestäjän mukaan paikalle olisi tullut noin 500 ihmistä.

Vielä keskiviikkona tiedotettiin, ettei esteitä tapahtuman järjestämiselle ole ja heidän Instagram-tilillään kirjoitettiin muun muassa seuraavaa:

”Viro näyttää tällä hetkellä kartalla vihreää ja siellä kaikki toimii tällä hetkellä normaalisti. (Anniskelu loppuu tällä hetkellä julkisissa ravintoloissa 23.00, mutta tämä ei haittaa meitä koska esimerkiksi jatkomme ovat yksityistilaisuus)”

”Tällä hetkellä myös laivaliikenne sekä rajat ovat normaalisti auki kuin myös molempien maiden ravintolat sekä baarit. Kummassakaan maassa ei ole pakollista karanteenia joten maiden välillä voi matkustaa normaalisti.”

”Tällä hetkellä tapahtuma on käytännössä yhtä turvallinen kuin käynti kotikaupunkisi ruokakaupassa.”

Voit katsoa päivityksen alta tai täältä.

Iltalehti selvitti perusteluja kyseisen tapahtuman järjestämiselle ja soitti lippuja myyvälle Lehtimäki Matkoille ja sieltä saatiin kiinni Lehtimäki Groupin myyntijohtaja Sanna Lehtimäki, jonka kertoi, että he vain operoivat matkan. Lehtimäki sitten tiedotti torstaina, että appro siirtyy ensi vuoteen.

Tämän jälkeen Iltalehdelle soitti Antti Saarela, joka on tapahtuman järjestävän yrityksen edustaja. Hän vahvisti tapahtuman siirtymisen ja kertoi, että lipun ostaneilla on mahdollisuus tietyn aikaa perua matka ja saada rahat takaisin.

Saarela kertoo, että tapahtuma päätettiin kuitenkin perua ja siihen vaikutti saatu palaute ja yhteistyökumppanien kanssa käydyt uudet keskustelut. Tapahtuma peruttiin jo toistamiseen, sillä alunperin sen piti olla maaliskuussa.

Alta tai täältä voit katsoa Instagramiin julkaistun tiedotteen tapahtuman peruuttamisesta.

Lähde: Iltalehti

Kuva: Pixabay

Exit mobile version