Site icon Härdelli

Hymy: Martinan, Stefanin ja Sofian somesota paisuu – uhkaava viesti Esko Eerikäiseltä?

Sofia-Belórf-instagram

Sofia Belórf instagram

Martina Aitolehden, Stefan Thermanin, Sofia Belórfin suhdesotku on ollut tapetilla viime aikoina sosiaalisessa mediassa, jossa käydään kiivasta sanaharkkaa puolin ja toisin.

Sotku sai lisää tuulta purjeisiin, kun Aitolehti tilitti Thermanille heidän yhteiseen lapseen liittyviä asioita, eikä hän halunnut, että heidän tytär liikkuu Belórfin seurassa. Aitolehti kirjoitti Instagramiin tuohtuneena:

– Mun kanavat pursuaa teidän huolestuneita viestejä ja haluan selventää muutamaa asiaa. Mun lapset on mun koko elämä ja kuten tiedätte, suojelen ja taistelen heidän puolesta aina. Haluan kasvattaa heistä terveitä, ahkeria ja vastuullisia, kunnon kansalaisia tähän yhteiskuntaan. Tämä tarkoittaa myös että siinä ympärillä olevat lunastavat nämä vaatimukset. Eron myötä Isabella on ollut mun vastuulla lähes 100% ja hänen isän uuden puolison raskaista syytteistä johtuen, hänellä ei ole mitään lupaa olla lähelläkään tytärtäni.

Aitolehti myös kertoi Instassa, ettei missään nimessä halua, että Belórf kuvaa sekä julkaisee kuvamateriaalia hänen tyttärestään someen.

Therman ei säästellyt sanojaan vaan latasi Aitolehdelle suoraan, mitä mieltä hän on asiasta:

– Tällainen julkinen jatkuva solvaaminen on jotain aivan käsittämätöntä ihmiseltä kellä on pahoinpitelysyytteet ja rattijuoppoussyytteet, lisäksi hän tällä hetkellä kiristää lapsen isää rahalla, lapsella ja kaikella muulla mahdollisella. Tätä kerrottavaa riittää tekopyhästä kirjan verran mutta jätetään tämä nyt toistaiseksi tähän. On myös sanomattakin selvää että minun kiinteistöllä saa kuvata puhelimella juuri millon haluaa minun luvalla.

Tämän jälkeen Belórf heitti ilmoille lauseen, joka oli hyvin todennäköisesti suunnattu juuri Aitolehdelle:

– Katkeruudesta irti pääseminen alkaa oman menneisyyden myötätuntoisesta tarkkailusta.

Esko Eerikäinen myös teki julkaisun, joka liittyi ajoituksensa puolesta takuulla kyseiseen someriitaan ja sen voi kokea uhkaavana, sillä hän on syntynyt Kolumbiassa, jossa perhe on aina ykkönen. Eerikäisen postauksen kuvassa tiikeri toteaa:

– Pelleilet kanssani? Annan karman hoitaa homman. Pelleilet perheeni kanssa? Minusta tulee karmasi.

Lähde: Hymy

Kuva: Instagram

Exit mobile version