Tämä seksilelu on ystävänpäivän hittilahja!

Kirjoittaja : 12.2.2020

Kortin tai suklaarasian tilalle hankitaan ystävänpäivänä yhä useammin seksilelu.

Huippukivan Lauri Hänninen kertoo, että kauppa käy ystävänpäivän alla entistäkin kiivaampana. Liukuvoide ja Jellyjortikka-dildo ovat suosittuja vuodesta toiseen, mutta tänä ystävänpäivänä yksi tuote on noussut ”kaikkien huulille”.

– Se on klitoriskiihotin Satisfyer! Paineaalloilla tapahtuva stimulaatio tuntuu asiakkaista niin hyvältä, että se on saanut käyttäjiemme arvosanoissakin täydet viisi tähteä. Kutkuttava alipaine ja jännittävä syke stimuloivat klitorista ilman kosketusta.

Ystävänpäivälahjan voi Hännisen mielestä antaa reilusti pilke silmäkulmassa.

– Oman valittunsa kanssa taas voi vaikka sopia, että molemmat antavat toisilleen yllätyksenä lelun ja niitä kokeillaan sitten yhdessä. Iloa, jännitystä ja yllätystä kun yhdistää sopivassa suhteessa, niin romanttinen ilta on taattu.

Nousussa ovat myös BDSM-tuotteet. Trendi alkoi jo muutama vuosi sitten 50 Shades of Grey -elokuvista, jotka tekivät hyväksyttävämmäksi fantasioida sitomis- ja piiskaamisleikeistä.

– Uuden kokeileminen ja kaikenlainen leikkimielisyys seksissä on ehdottoman kannatettavaa. Tuoreen näkökulman ottaminen, oli se sitten uusi lelu tai vaikka sitomisen tuoma vallan tai alistumisen tunne, antaa hyvää pohjaa lähentäville keskusteluillekin. Kaikkea ei myöskään pysty kokeilematta kuvittelemaan, eli rohkeasti vaan yrittämään uutta, Hänninen kehottaa.
 
Huippukiva on tutkinut suomalaisten seksimieltymyksiä laajemminkin. Taloustutkimuksen toteuttamasta selvityksestä paljastui, että seksivälineiden kolmen kärkeen kuuluvat liukuvoide, hieromasauvat ja vibraattorit.

Suosituimmat seksivälineet:

Liukuvoide: 54 % (miehet 53 %, naiset 55 %)
Hieromasauvat/dildot: 34 % (miehet 26 %, naiset 43 %)
Vibraattorit: 25 % (miehet 20 %, naiset 30 %)
Penisrenkaat: 17 % (miehet 20 %, naiset 13 %)
Käsiraudat: 14 % (miehet 13 %, naiset 14 %)
BDSM-lelut (sidonta, piiskat): 9 % (miehet 8 %, naiset 9 %)
Tekovaginat: 8 % (miehet 14 %, naiset 1 %)
 
Tutkimuksen toteutti Huippukiva.fi:n toimeksiannosta Taloustutkimus Oy. Kysely tehtiin internetpaneelissa 16.-17.10. 2019 ja siihen vastasi 1113 henkilöä. Otos edustaa Suomen täysi-ikäistä väestöä. Tulokset painotettiin iän, sukupuolen ja asuinpaikan mukaan. Tutkimuksen virhemarginaali on noin 2,5 prosenttiyksikköä.


Lukijoiden kommentit

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät *Hot Hits

Nyt soi

Nimi

Artisti

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje