Ohhoh, mikä lipsahdus myynti-ilmoituksen kuvassa – paljasti muutakin kuin mikroaaltouunin!

Kirjoittaja : 5.2.2020

Nyt kävi hassusti!

Tori.fi-palvelussa käväisi mikroaaltouunin myynti-ilmoitus alla näkyvän kuvan kera. Myyjä ei selvästikään ollut katsonut kuvaa tarkemmin ladatessaan sen nettiin, sillä siitä paljastui jotain muutakin, kuin pelkkä mikroaaltouuni.

Myynti-ilmoitus ei ehtinyt kauaa sivustolla vanhentua, sillä myyjä varmasti huomasi, mitä tuli tehtyä ja otti koko ilmoituksen pois. Kaikki kuitenkin tietävät, mitä tapahtuu kuville, jotka ladataan nettiin edes kerran. Oma päätäntävalta kuvaan yleensä menetetään hyvin nopeasti ja se alkaa elää netissä omaa elämäänsä. Niin kävi tässäkin tapauksessa.

Sosiaalisessa mediassa kiertävässä ilmoituskuvassa todellakin näkyy mikroaaltouuni oikein hyvin, mutta sen kiiltävästä lasipinnasta heijastuu hyvin selkeästi myös ilman yläosaa oleva hyvin uhkea nainen paljaine rintoineen.

Alla paljastava kuva, jonka poistaminen myyntipalvelusta ei riittänyt, sillä kuva päätyi koko maailman ihmeteltäväksi. Olkaa siis ihmiset tarkkoina, mitä nettiin lataatte, myös myynti-ilmoituksissa!


Lukijoiden kommentit

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät *Hot Hits

Nyt soi

Nimi

Artisti

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje